Saturday, March 12, 2011

saya blogger remaja.



selamat malam untuk semua , korang tgh buat ape malam minggu ni ??
heheh
aku bosan ni , n aku tgah blogwalking sana sini ja . almaklumlah , takde keje ..

tgah syok2 berjalan , aku terjumpa la entry ni
bunyi macam best kan ?? ( ade bunyi ke ) HAHAH ..
so , aku dengan gumbiranya pun join la that bloglist ..

and aku dgn rasa bertanggungjawabnye nak mewarwarkan kepada korang2 utk join this bloglist <3
sebelum 2 , korang mestilah berumur dari 13 tahun - 21 tahun..  kenapa ?? sebab dah syarat die mcm 2 , nak wt lagu mana .. dah nama pun blogger remaja an ..
hehehe .. aku boleh join ag nih , baru 20tahun mehh .. :P

ok , kite teruskan dengan syarat2nya


1- copy picture kat atas and link kan ke entry tersebut
2-sebelum 2 kene follo tuan empunyer blog dulu
3-then , kene jawab soalan ni.

  • :bila kau orang start berblogging and kenal belog daripada siapa?
  • :apa kau orang akan buat dengan belog kau orang bila dah tua nanti.
JAWAPAN AKU :
  • aku baru je ag berblog ni , start awal jan tahun ni .. tak kenal dr sapa pun , stndrt lah , buat asgmnt an , cari kt cik google , time click , ade je kua info2 kt blog owg . then nmpk lawa lak 2 . dr situ la tertariknye hati untuk berblog ..
  • aku akan tunjukkan pada anak cucu aku , then copy paste at word , then buat frame .. hihihi

4-And tagkan kepada blogger remaja yang anda kenal

aku tagkan kepada :

http://kisahtentangakudgndia.blogspot.com/

5-Lastly, jangan lupa tinggalkan link kau orang kat bahagian komen

senangkannn .. hehe , so ape tunggu lagi , jom join
p/s : bagi yang bergelar remaja sahaja <3

2 luahan:

nazrul ashraff said... [Reply to comment]

haha..frame gi tu..kui3x..thnks coz join..:D

EkinZatiLiya said... [Reply to comment]

huhu , musti lah . kenangan 2 ..
hihi .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...