Friday, March 11, 2011

JOM JOIN BLOGLIST SINCHAN *:)

selamat petang sume .. hiee , tadi jalan2 kt blog org .. terjumpe la pasal bende alah ni ..
n agak menarik gak la bg aku , kalau tak menarik wt ape aku post an ..
so , jom pakat ramai2 join bloglist ni .. <3

JOM JOIN BLOGLIST SINCHAN *:)


Tapi sebelum 2 korang kene patuhi syarat2nye .. (skema)


-Musti follow tuan empunyer blog 2
-Musti reke entry pasal JOM JOIN BLOGLIST SINCHAN , jgn lupe copy poster kt atas tu sekali n  postkan url entry korang kt sini
-Musti tag 3 penghuni blogger :P
-Bile dah sudah sumenye , korang kene lah letakkan banner nih      kt sidebar blog korang , sebagai bukti korang dah join :)
-Tamat , senang an .. hihi

2 luahan:

flippEr mErOon said... [Reply to comment]

hye.tengs for join.
btw.sinchan kim slm syg kurd anda:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...